offerte aanvragen direct contact

Over ons

En onze 5 garanties voor goed schadeherstel
Schadeherstel door de lakprofessional

Dankzij de laatste innovatieve technieken, continue scholing en jarenlange ervaring zijn de aangesloten bedrijven van Easy Repair experts in het repareren van kleine en grote schades. Als klant sta je direct in contact met een professioneel schadeherstelbedrijf zonder tussenkomst van een intermediair of andere aanbieders.

Specialist, van kras tot (bijna) total loss

Schades herstellen; wij doen het iedere dag en zoals het hoort. Geen verrassingen achteraf. Herstel van alle soorten schades, van klein tot groot. Reparaties van alle merken, met behoud van fabrieksgarantie. Spuitwerk van alle delen van je auto.

Lage prijs met 4 jaar garantie

Easy Repair biedt voor iedere reparatie vakbekwaam, kwalitatief hoogwaardig schadeherstel tegen de laagste kosten, met 4 jaar garantie.

Service met een hoofdletter S

Kleine schades kunnen we snel herstellen. Hoe lang de wachttijd is, hangt af van de schade. Gemiddeld kunnen wij een kleine schade binnen 4 uur herstellen. Toch vervangend vervoer nodig? Reserveer dan een van onze leenauto's of leenfietsen.

Afspraak is afspraak

Bij de schadeherstelbedrijven van Easy Repair krijg je vooraf een schadecalculatie op maat, berekend door een ervaren schadecalculator. Dit betekent één vast bedrag voor het herstel, zonder verrassingen achteraf.

En uiteraard kun je ook voor grotere schades bij ons terecht!
Vraag vrijblijvend een offerte aan Direct contact met Easy Repair